Обучения
Обучения
ОБУЧЕНИЕ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Българският център за нестопанско право, съвместно с Фондация ПАЦЕП организира двудневно обучение по набиране на средства от индивидуални и корпоративни дарители.
повече

Програма за социално предприемачество 2014/2015

Програмата за социално презприемачество подкрепя неправителствени организации, които искат да развиват свързана с мисията си стопанска дейност
повече

Лятно училище за НПО Аркутино 2014

Български център за нестопанско право и Програмен и аналитичен център за европейско право откриват процедура за набиране на участници в лятно училище за НПО – Аркутино 2014. Краен срок - 30 април 2014 г.
повече

Лятно училище за НПО Аркутино 2013

ДО 10 МАЙ СЕ НАБИРАТ УЧАСТНИЦИ ЗА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ЗА НПО - АРКУТИНО 2013

Български център за нестопанско право и Програмен и аналитичен център за европейско право откриват процедура за набиране на участници в лятно училище за НПО – Аркутино 2013:
повече

ПРОГРАМА ЗА СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЗА НЕСТОПАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ 2013/2014

Най-добрите три бизнес плана ще получат 30 000 лева, за да развият идеите си

Българският център за нестопанско право, Програмен и аналитичен център за европейско право и Фондация УниКредит с подкрепата на Фондация „Америка за България“ обявяват програма за социално предприемачество, включваща обучения по социално предприемачество и развитие на стопанска дейност от неправителствени организации, подготовка на бизнес план за стартиране на стопанска дейност и участие в конкурс за най-добър бизнес план. Медийни партньори на програмата са вестник Капитал и Offnews.bg.
повече

ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ЗА НПО

Обучителни курсове за всички, които търсят своето развитие в гражданския сектор.

Български център за нестопанско право и Програмен и аналитичен център за европейско право откриват процедура за набиране на участници в лятно училище за НПО.
повече

ПРОГРАМА ЗА СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЗА НЕСТОПАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Най-добрите три бизнес плана ще получат 25,000 лева, за да развият идеите си

Българският център за нестопанско право и Програмен и аналитичен център за европейско право, обявяват програма за социално предприемачество, включваща обучения по социално предприемачество и развитие на стопанска дейност от неправителствена организация, подготовка на бизнес план за стартиране на стопанска дейност и участие в конкурс за най-добър бизнес план.
повече

НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА (FUNDRAISING) ЗА НПО

НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА (FUNDRAISING) ЗА НПО
повече

ОБУЧИТЕЛНИ СЕМИНАРИ ЗА НПО ЗА ПОДГОТОВКА НА БИЗНЕС ПЛАН И НАМИРАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ

ОБУЧИТЕЛНИ СЕМИНАРИ ЗА НПО ЗА ПОДГОТОВКА НА БИЗНЕС ПЛАН И НАМИРАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ
повече

ПРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ И ПРАКТИЧЕСКИ ВЪПРОСИ ЗА ДЕЙНОСТТА НА СДРУЖЕНИЯТА И ФОНДАЦИИТЕ

Обучението е еднодневно и е насочено към хора, ангажирани в дейността на сдружения и фондации. Целта е да се представят основните правни изисквания за дейността на юридическите лица с нестопанска цел, както и практически решения на най-често срещаните проблеми
повече

« предишни    1  2  3    следващи »
Български център за нестопанско право © 2017 trainings.bcnl.org | изработка на уеб сайт MaxGraphic