Обучения
Обучения
ОБУЧЕНИЕ „Фъндрейзинг за НПО. Стратегически подходи.”

Обучението по фъндрейзинг е част от Програма за подкрепа на граждански организации в набирането на дарения на Български център за нестопанско право. Обучението ще включва уебинар „Фъндрейзингът - нещо ново или не съвсем“, в който ще бъде направено кратко въведение в темата и двудневно обучение „Фъндрейзинг за НПО. Стратегически подходи“.
повече

ПРОГРАМА ЗА СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЗА НЕСТОПАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ – 2016 / 2017

Български център за нестопанско право, с подкрепата на Фондация „Америка за България" и Фондация УниКредит , започва набиране на кандидатури за участие в програмата за социално предприемачество за 2016/2017 г. Програмата включва обучения за развитие на стопанска дейност от неправителствени организации, съвети при подготовката на идеята за стартиране на дейността и участие в конкурс за най-добра идея за бизнес на неправителствена организация.
повече

Програма за социално предприемачество за нестопански организации 2016/2017

Програмата включва обучения за развитие на стопанска дейност от неправителствени организации, съвети при подготовката на идеята за стартиране на дейността и участие в конкурс за най-добра идея за бизнес на неправителствена организация.
повече

Лятно училище на НПО Аркутино 2016

До 24 април 2016 се приемат кандидатури за Лятно училище на НПО Аркутино 2016.
повече

ОБУЧЕНИЕ „ФЪНДРЕЙЗИНГ ЗА НПО. СТРАТЕГИЧЕСКИ ПОДХОДИ.”

Обучението по фъндрейзинг е двудневно и е насочено към изграждането на умения и знания за стратегическите подходи в набирането на дарения от индивидуални и корпоративни дарители. Основната цел на обучението е да насърчи участниците да развият стратегии за набиране на дарения.
повече

Обучение „Набиране на средства от НПО – защо не?"

Българският център за нестопанско право организира обучение по набиране на средства от индивидуални и корпоративни дарители. Обучители от България, съвместно с лектори от Чешкия център за набиране на средства (Czech Fundraising Center, www.fundraising.cz) ще запознаят участниците с набирането на средства като възможност за осигуряване на допълнителен ресурс за организациите, ще предоставят полезна информация и практически съвети относно стъпките по организиране на процеса и инструментите, които се използват в България.
повече

Oбучение по финансово управление на неправителствени организации

Български център за нестопанско право организира двудневно обучение по финансово управление на неправителствени организации. Обучението ще бъде водено от специалисти в областта и има за цел да предостави на участниците практически знания и опит, които да приложат директно в своята работа.
повече

Програма за социално предприемачество за нестопански организации – 2015 / 2016

Българският център за нестопанско право и Фондация УниКредит с подкрепата на Фондация „Америка за България“, започват набиране на кандидатури за участие в програмата за социално предприемачество за 2015/2016 г. Програмата включва обучения за развитие на стопанска дейност от неправителствени организации, съвети при подготовката на бизнес план за стартиране на дейността и участие в конкурс за най-добър бизнес план.
повече

Лятно училище за НПО Аркутино 2015

ДО 13 МАЙ СЕ НАБИРАТ УЧАСТНИЦИ ЗА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ЗА НПО - АРКУТИНО 2015
повече

Обучение по застъпничество за неправителствени организации в социалната сфера

Обучение по застъпничество за неправителствени организации в социалната сфера
повече

    1  2  3    следващи »
Български център за нестопанско право © 2017 trainings.bcnl.org | изработка на уеб сайт MaxGraphic